Уб

Ђорђе (15) за којим се трагало вратио се кући

  • Извор: Телеграф
  • 16.02.2024. 17:51

Ђорђе Д. (15) из Уба који је нестао је јуче нешто послије 10 часова ујутру, вратио се кући, сазнаје Telegraf.rs.

Он ће ускоро у пратњи родитеља у полицији дати изјаву.

Дјечак је нестао када се из породичне куће бициклом запутио код друга. Његова мајка Јелена за Телеграф је открила да је нема од бриге и да јој свашта пада на памет.

"Кренуо је код друга бициклом, рекла сам му да може да иде јер је то на 15 минута од наше куће, али он није отишао код њега него у Качарево код другарице. Није ме послушао, иако сам му рекла да ми се јави ако иде негдје даље", рекла је  мајка данас за Телеграф.

На продају електрични аутомобил краља Чарлса

На продају електрични аутомобил краља Чарлса

За нестанак сина сазнала је од његовог друга, који је добио поруку од Ђорђа око 2,3 сата након поноћи.

"Његов друг ми је рекао да му се Ђорђе јавио око 2,3 са локацијом и причом да се изгубио у Качареву и да јави мени, након чега му се испразнила батерија. Он ми је за то рекао тек око 8 ујутру", прича престрављена жена.

Случај је пријавила полицији у Убу од којих.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм