Спрема се за ријалити

Драма у краљевском двору: У све умијешана Кејт Мидлтон

  • Извор: Информер
  • 04.03.2024. 12:21

Сви стријепе за Кејт Мидлтон због оног што би могао да уради њен ујак Гери Голдсмит.

Ујак Кејт Мидлтон Гери Голдсмит се спрема да уђе у ријалити програм "Велики брат", а породица стрепи од бруке и срамоте које би могле да настану из ове авантуре.

Голдсмит (58) је брат принцезине мајке Керол Мидлтон, а инсајдери тврде како је она бијесна као рис. Прибојава се да би Гери могао да објелодани поједине краљевске тајне.

Теорија бразилске задњице

Ова вијест стиже као шок након свега што је снашло краљевску породицу. Кејт је оперисана прије непуна два мјесеца и друштвене мреже су преплавиле разне теорије завјере због чињенице да се не оглашава већ нед‌јељама.

Мада је краљевска породица најавила да о Кејтином стању неће објављивати никакве вијести осим ако се не деси нешто заиста изузетно, јавност је забринута што нема новости. На интернету круже бизарне приче како је Кејт имала пластичну операцију, спомиње се чак и уградња "бразилске задњице", затим како је дала бубрег краљу Чарлсу, а врхунац је идеја да принцеза заправо умрла.

На све то, Кенсингтонска палата је одбила да даје било какве коментаре, а ново "уље на ватру" долило је Вилијамово изненадно повлачење са веома важног породичног скупа.

Шта се дешава ако Чарлса III прогласе за неспособног да влада

Шта се дешава ако Чарлса III прогласе за неспособног да влада

Принц се ничим није оправдао, већ је само изјавио како "из личних разлога" неће моћи да присуствује помену грчког краља. Многи су процијенили како би једино Кејтино здравствено стање могло да буде разлог за овакву необичну одлуку, пише Миррор, преноси Информер.

Сада је брига у вези са Кејт дигнута на степен "црвеног аларма", јер би понашање њеног ујака у ријалити програму "Велики брат" могло да изазове неслућени стрес за принцезу. Послије свега што су она и Вилијам преживјели са Меган Маркл и принцом Харијем, овако нешто јој заиста није потребно.

Црна овца

Герија Голдсмита већ дуго сматрају "црном овцом" у породици. Бизнисмен којем је ИТ компанија донијела богатство већ годинама ниже скандал за скандалом.

На његовом првом вјенчању је једна од ђеверуша била, тада девојчица, Кејт Мидлтон, али се Гери женио још три пута. Успио је да избјегне затвор након насиља над четвртом женом, али је осуда јавности била велика. Прије десетак година је ухваћен на Ибици како дијели кокаин са проститутком.

Окупирана палата краља Чарлса

Окупирана палата краља Чарлса

Ипак, како наводно много воли и поштује Кејт и Вилијама, многи се надају да ће принчевски пар бити поштеђен бруке. Да ли ће Кејтина мајка Керол, као и сама Кејт мирно спавати док је ујка Гери испред камера "Великог брата"?

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.