Спасила га полиција

Драматично хапшење: Нарко дилери се посвађали на броду, па Србина бацили у море?

  • 17.04.2024. 15:29

Шпанска полиција је у акцији кодног назива "Грајуела" (чавка) разбила једну од највећих мрежа за трговину дрогом, која је користила такозвану афричку руту, а међу члановима ове банде има и држављана Србије.

Како су навели, у овој акцији која је трајала дуже вријеме, заплијењено је четири тоне хашиша и 627 килограма кокаина, а посљедње у низу хапшење догодило се прије неколико дана у близини плаже Маталасканас у провинцији Хуелва, када су лисице стављене држављанину Србије.

Слоница побјегла из циркуса, па се прошетала градом!

Слоница побјегла из циркуса, па се прошетала градом!

Како преносе шпански медији, акција хапшења била је врло драматична, а инспектори су најприје из мора спасли српског нарко-дилера, а онда су му ставили лисице. Полиција је мотирила на брод који је долазио из Лисабона. На њему је било петоро трговаца дрогом, од којих је један држављанин Србије, један је поријеклом из провинције Кадиз, а преостала двојица су из Галиције. Када су нарко-дилери схватили да им је полиција за петама, побацали су пакете са кокаином у море, како би олакшали пловило и како би могли брже да побјегну – преносе шпански медији детаље филмске акције.

Како даље наводе, бацање товара у воду довело је до свађе међу дилерима.

Новинар Ал Џазире провоцирао Јеремића: На три прста одговори показујући средњи

Новинар Ал Џазире провоцирао Јеремића: На три прста одговори показујући средњи

Према једној верзији, Србин је у једном тренутку напао ножем свог сарадника из Кадиза. То је урадио у намјери да га спријечи да баци кокаин. Међутим, током међусобног обрачуна, тројица Шпанаца су Србина бацила у море како их не би ометао у бјекству. 

Према другој верзији, након сукоба са сарадницима, Србин је сам скочио у море како би се спасао – наводе извори и додају да је исход у сваком случају био хапшење Србина и заплена 627 килограма кокаина, преноси Курир.

Што се тиче његових сарадника, они су успјели да својим “нарко-чамцем” побјегну полицији и за њима се и даље трага. Иначе, сви они су под истрагом у оквиру акције Грајуела – објашњавају извори.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.