Belgija

Državljanin BiH zaklao 88-godišnju staricu

  • 14.10.2019. 21:58

Istražni sudija u belgijskom Antwerpenu obavijestio je da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo u istorijskoj četvrti Stadswaag - zločin koji je u nedjelju šokirao javnost u državi. 

Javni tužilac je izvijestio da je uhapšen 57-godišnji državljanin BiH koji je tokom saslušanja priznao ubistvo.

Žrtva, 88-godišnja žena, izbodena je u nedjelju popodne na prometnoj ulici u Stadswaagu. Užasnuti svjedoci pričali su da je starici prerezan grkljan nasred ulice. Hitno je prebačena u lokalnu bolnicu Stuivenberg, ali je od posljedica povreda podlegla nešto kasnije.

Policija je sinoć oko 20 sati uspjela uhapsiti osumnjičenog kod kojeg je pronađen nož. Prema izvještajima belgijskih medija, uhapšeni državljanin BiH je bivši komšija žrtve, ali tužioc to zasad ne želi potvrditi. 

Još se ništa ne zna o mogućem motivu ubistva, a osumnjičeni će u četvrtak izaći pred istražnog sudiju.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.