Пројекти

Дубаи добија најновије архитектонско чудо

  • Извор: Аваз
  • 13.10.2023. 09:41

Заборавите на приватне базене јер овај ултралуксузни небодер у Дубаију ће имати оазе надахнуте уточиштима с трансформирајућим базенима, ВР базенима за симулацију роњења и умјетничким воденим просторима за д‌јецу.

Разна искуства

У Дубаију је представљено најновије архитектонско чудо, грађевина која је својеврсни омаж стално еволуирајућем Граду Злата. Унутар ове куле, отоци се уздижу вертикално, емитирајући неупоредив микс воде, спокоја и луксуза.

Посебност су симулатори за роњење с виртуелном стварношћу у раскошним смјештајима. Они нуде разна виртуелна искуства, од дубина Црвеног мора до пространства Индијског океана, па чак и бескраја свемира.

Dara uživa u vremenu pandemije, nova destinacija Dubaji

Dara uživa u vremenu pandemije, nova destinacija Dubaji

Структура, инспирирана лотосовим цвијетом, биће постављена у области Ал Суфоу, с погледом на Дубаијеву икону, Палм. Дамак Каса се дичи карактеристикама као што су “Летеће острво”, Аква Спа, базени и д‌јечије игралиште. Ова зона за д‌јецу омогућава младим умјетницима да се потопе у своју креативност користећи нов медиј. Њихови акварели се затим приказују на дигиталним екранима у предворју.

Прозирно стакло

Летеће острво ће нудити луксузне јединице с кружним вањским терасама и пространим погледима на воду. Оазе надахнуте уточиштима такођер укључују мирни Аква Спа, са салама за третмане које изгледа као да лебде на води. Осим тога, простор ће вјероватно садржати лоунге за опуштање опремљен концептом базена од прозирног стакла под углом од 360 степени.

Приватни лифтови

Дамак Каса ће нудити луксузне апартмане с једном, двије или три спаваће собе, као и суперлуксузне апартмане с три, четири или пет спаваћих соба с приватним лифтовима. Суперлуксузне јединице долазе с раскошним базеном у стилу оазе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: