Najpoželjniji glumac

Džejson Momoa u pidžami prošetao crvenim tepihom sa prasetom

  • Извор: Б92
  • 11.11.2022. 17:20

Najpoželjniji glumac Džejson Momoa prisustvovao je premijeri filma "Slumberland" u Los Anđelesu, a nijedna zabava ne može da prođe bez njegovih vratolomija.

Kako prenose strani mediji, ali i ljudi koji su prisustvovali premijeri pomenutog filma, Džejson je cijelo veče plesao i grlio kolege glumce, te je pored njega bila prava uživancija pratiti cjelokupni događaj.

Što se tiče njegove odjevne kombinacije, ovog puta se odlučio za malo opušteniju varijantu, te je crvenim tepihom prošetao u pidžami i to u društvu plišanog praseta.

Naravno, ne bi trebalo izostaviti ni činjenicu da su njegova djeca, koje je dobio u braku sa, već sada bivšom suprugom Lisom Bonet, pružila podršku tati, te možemo da pretpostavimo da su se "ludo" proveli pored svog oca.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм