Poznati junak

Džejson Momoa više neće igrati Akvamena?

  • Извор: Агенције
  • 02.04.2023. 16:00

Fanovi su zabrinuti i traže odgovor od glumca koji je kratko i jasno riješio sve njihove nedoumice.

"Uvijek ću biti Akvamen. To mi ne može uzeti niko. Ali isto tako mogu da igram i druge likove. Mogu da budem divlji, smiješan i šarmantan”, izjavio je Džejson Momoa, povodom sve veće zabrinutosti fanova da on više neće biti Akvamen.

Naime, do sada je održano mnogo probnih projekcija filma "Akvamen i Izgubljeno kraljevstvo“, koji je režirao Džejms Van, i prema izvještajima rezultati su veoma loši, prenosi 24sedam.

Preminula Smiljka Bencet Jagarić

Preminula Smiljka Bencet Jagarić

Mnogi razloge za katastrofalne probne projekcije nalaze u tome što Momoa planira da igra još jednog superheroja – Loba, pod novim rukovodstvom DC studija.

"Ubijeđen sam da će Akavmen i dalje biti deo DC univerzuma. Pa brate, nema nikog većeg od Akvamena! Ali, takođe volim da uživam u nečem u novom. Zabavno je. Zaista uživam u komediji. Ima zaista nekih smiješnih scena sa Patrikom Vilsonom u 'Akvamenu 2'", izjavio je glumac.

On je naveo da je bilo beskrajno zabavno raditi s njim.

"Stvarno ga obožavam. Bilo nam je sjajno radeći zajedno. Kao da smo braća. U 'Akvamenu 2' se dešava mnogo kul stvari", rekao je Momoa.

Netflix testira mogućnost igranja igrica na TV-u pomoću mobilnog telefona?

Netflix testira mogućnost igranja igrica na TV-u pomoću mobilnog telefona?

Popularni glumac je potvrdio da se sastao sa novim šefovima DC studija Džejmsom Ganom i Piterom Safranom i da je, nakon sastanka sa njima, siguran da njegov Akvamen nije ugrožen.

Vodeći portali koji se bave filmom smatraju da se Momoa oslanja na blisko prijateljstvo sa Safranom, međutim s obzirom na loše izvještaje “Akvamena 2”, ubijeđeni su da mu ova uloga visi o koncu.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм