Poznati junak

Džejson Momoa više neće igrati Akvamena?

  • Izvor: Agencije
  • 02.04.2023. 16:00

Fanovi su zabrinuti i traže odgovor od glumca koji je kratko i jasno riješio sve njihove nedoumice.

"Uvijek ću biti Akvamen. To mi ne može uzeti niko. Ali isto tako mogu da igram i druge likove. Mogu da budem divlji, smiješan i šarmantan”, izjavio je Džejson Momoa, povodom sve veće zabrinutosti fanova da on više neće biti Akvamen.

Naime, do sada je održano mnogo probnih projekcija filma "Akvamen i Izgubljeno kraljevstvo“, koji je režirao Džejms Van, i prema izvještajima rezultati su veoma loši, prenosi 24sedam.

Preminula Smiljka Bencet Jagarić

Preminula Smiljka Bencet Jagarić

Mnogi razloge za katastrofalne probne projekcije nalaze u tome što Momoa planira da igra još jednog superheroja – Loba, pod novim rukovodstvom DC studija.

"Ubijeđen sam da će Akavmen i dalje biti deo DC univerzuma. Pa brate, nema nikog većeg od Akvamena! Ali, takođe volim da uživam u nečem u novom. Zabavno je. Zaista uživam u komediji. Ima zaista nekih smiješnih scena sa Patrikom Vilsonom u 'Akvamenu 2'", izjavio je glumac.

On je naveo da je bilo beskrajno zabavno raditi s njim.

"Stvarno ga obožavam. Bilo nam je sjajno radeći zajedno. Kao da smo braća. U 'Akvamenu 2' se dešava mnogo kul stvari", rekao je Momoa.

Netflix testira mogućnost igranja igrica na TV-u pomoću mobilnog telefona?

Netflix testira mogućnost igranja igrica na TV-u pomoću mobilnog telefona?

Popularni glumac je potvrdio da se sastao sa novim šefovima DC studija Džejmsom Ganom i Piterom Safranom i da je, nakon sastanka sa njima, siguran da njegov Akvamen nije ugrožen.

Vodeći portali koji se bave filmom smatraju da se Momoa oslanja na blisko prijateljstvo sa Safranom, međutim s obzirom na loše izvještaje “Akvamena 2”, ubijeđeni su da mu ova uloga visi o koncu.