ATV

Ovidio Gusman

Еl Čapov sin izveden pred sud

 • Izvor: Novosti.rs
 • 18.09.2023. 22:20

Ovidio Gusman, jedan od sinova zatvorenog meksičkog narko-bosa Hoakina "Еl Čapa" Gusmana, izjasnio se danas pred saveznim sudom u Čikagu da nije kriv prema optužbama za trgovinu fentanilom u SAD, prenio je list "Čikago tribjun".

Ovidio Gusman /33/ izručen je iz Meksika prije tri dana.

On je jedan od četiri "Еl Čapova" sina, poznatih kao "Los Čapitos", koji su naslijedili krijumčarsko carstvo od svog oca nakon što je on 2019. godine osuđen za ubistvo i trgovinu drogom.

Stariji Gusman služi kaznu doživotne robije u zatvoru sa maksimalnim mjerama obezbjeđenja u Koloradu, prenio je Rojters.

Američki zvaničnici rekli su da hapšenje i izručenje Ovidija Gusmana predstavlja značajnu pobjedu u kampanji administracije predsjednika Džozefa Bajdena da zaustavi smrtonosni protok fentanila preko južne granice.

Ovidio Gusman je uhvaćen u Meksiku u januaru nakon žestokog oružanog okršaja. SAD su zatražile njegovo izručenje u februaru.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program