Демантовао извјештаје

Европа страхује од екстремиста у БиХ, Рамо тврди да италијански обавјештајци не знају ништа

  • Извор: Б92
  • 25.10.2023. 09:53

Од ратовања на страним ратиштима при ИСИЛ-у, до домаћег тероризма, БиХ је у срцу Европе препозната као терористичко легло. О томе су недавно говориле и италијанске безбједносне службе, али у ФБиХ то демантују.

Федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак одбацује овакве информације и позива италијанске обавјештајце да дођу на обуку у БиХ.

"Није тачно, износе неистине. Наше службе раде професионално. Ја ћу замолити њихове обавештајне службе да дођу код нас на обуку, да их наши људи обуче и да крену да раде свој посао квалитетно", рекао је Исак у изјави за сарајевску Н1 тв.

Ако је ово разлог, Блиски исток чека рат неслућених размјера

Ако је ово разлог, Блиски исток чека рат неслућених размјера

Умјесто терористима, Исак се бави Додиком. Поновио је да ће хапсити предсједника Републике Српске у случају да суд то нареди, а Европа помно прати ситуацију у БиХ, али не због Додика него због тероризма.

Након тероризма у Бриселу, степен безбједности широм Европе подигнут је на виши ниво, док Рамо Исак држи ствари под контролом у ФБиХ.

Будно се прати ситуација у БиХ након велике полицијске рације

Будно се прати ситуација у БиХ након велике полицијске рације

Подсјећамо, италијанске обавјештајне службе саопштиле су да је 20 терористичких ћелија активно на простору Западног Балкана, укључујући и БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.