Kritikovao Makrona

Filipo: Izdvaja se novac za Kijev, a Francuzima prijeti opasnost od gladovanja

  • 04.09.2023. 22:57

Francuski predsjednik Emanuel Makron nastavlja da izdvaja ogromne pakete pomoći kijevskom režimu, uprkos unutrašnjim problemima, izjavio je danas bivši poslanik u Evropskom parlamentu i lider partije Patriote Florijan Filipo.

"Francuska vlada od januara prošle godine Ukrajini plaća 300 miliona evra mjesečno", napisao je Filipo na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru.

On je naveo da dobrotvorna organizacija "Resto di ker" (Restos du Coeur), koja dijeli pakete hrane onima kojima je potrebna, doživljava akutni nedostatak sredstava, koji se procjenjuje na 35 miliona evra.

"Za 'Resto di ker' nedostaje 35 miliona evra. Ljudima prijeti opasnost od gladovanja", istakao je Filipo.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.