Поређење два предсједника

"Фокс њуз" - Путин у пуној форми, а Бајден изгубљен и збуњен

  • Извор: СРНА
  • 12.02.2024. 13:02

Телевизијска мрежа "Фокс њуз" упоређује способности америчког предсједника Џозефа Бајдена и руског лидера Владимира Путина и истиче да Путин два сата даје интервју Такеру Карлсону, док се Бајден понаша чудно - њуши дјецу и тврди да је комуницирао са покојницима.

– Амерички медији су тврдили да је Путин болестан, али је његов интервју са Такером Карлсоном показао да су све те инсинуације извлачене из мађионичарског шешира.

Путин: Циљ изградња праведног мултиполарног свјетског поретка

Путин: Циљ изградња праведног мултиполарног свјетског поретка

Очигледно је да су сви извјештаји о Путиновом лошем здрављу исто толико натегнути колико и извјештаји о Бајденовом добром здрављу – наводи америчка тв мрежа.

У коментару се наводи да Владимир Путин „опет грми о историјским чињеницама и свјетској историји, док се амерички предсједник распада у реалном времену“.

"Путинов интервју изазвао хистерију у Бијелој кући и Стејт департменту“

– Путина су код нас називали убицом, диктатором, пропагандистом, али се руски лидер, за разлику од Џозефа Бајдена, свакако не може назвати неспособним за било шта – наводи "Фокс њуз".

Према овој телевизијској мрежи, САД имају у Путину лукавог противника, а Русија у Бајдену – изгубљеног и збуњеног.

– Бајденови треба да се захвале медијима што су оволико дуго штитили јавност од истине о Џозефу, а, истовремено, без краја и конца писали о Путиновим `мистериозним болестима`, `дрхтавим ногама` и наводном срчаном удару – наводи се у коментару.

Бајден опет

Бајден опет "бриљира": Сиси је предсједник Мексика!

"Фокс њуз" поставља питање: „Како Бајден може да се одупре Путину ако не може да се носи ни са глутеном?“

Ова телевизијска мрежа закључује да су, захваљујући Бајдену, САД унутар себе раздвојене безмало колико Русија и Украјина.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.