Brutalni sukob

Haos na ulicama Kelna: Sukobile se dvije porodice, dolaze sa Balkana?

  • Извор: Радио Сарајево
  • 23.07.2023. 10:15

Društvenim mrežama se dijele video snimke koje prikazuju brutalni sukob koji se dogodio između dvije porodice u Kelnu.

Na snimci koju je snimao stanovnik dok je zvao policiju, čuju se povici, psovke, vidi se tučnja, i muškarac koji između ostalog viče: "Svi umirete!"

Glasnogovornik policije je potvrdio kako je svađa eskalirala u subotu naveče, 15. jula 2023. godine.

Drugi video zapisi pokazuju kako se pojedinci naoružavaju, uključujući bejzbol palice. Na jednoj snimci dvije žene glasno viču jedna na drugu i vrijeđaju se na njemačkom jeziku.

Baš kad se činilo kako se situacija smirila, video snimak prikazuje kako crni BMW juri prema muškarcu i udara ga.

"Muškarac je 'odletio' u zrak i pao na haubu. Ostao je neko vrijeme ležati, ali je kasnije ustao", piše njemački Express.

Ubrzo nakon toga na mjesto događaja stiže policija sa sedam patrolnih vozila i uspijeva staviti situaciju pod kontrolu.

Prema informacijama policije, vozač BMW-a je 27-godišnjak. Uhapšen je na mjestu događaja i priveden u policijsku stanicu. Kasnije je pušten uz krivičnu prijavu i mora odgovarati za nanošenje opasnih tjelesnih povreda i opasno uplitanje u saobraćaj na cestama.

Žrtva, 32-godišnjak, takođe je prijavljen za nanošenje opasnih tjelesnih povreda. On je navodno bio jedan od glavnih aktera sukoba dvaju porodica. Između ostalog, nakon što ga je udarilo vozilo, prijetio je i pucanjem iz vatrenog oružja, no policija kod njega nije pronašla oružje.

Nejasno je oko čega se spore dvije porodice. Policijska istraga ovog slučaja je u toku. Ove porodice imaju 'balkansko porijeklo', ali su njemački državljani.

Medij navodi kako svađa između dvije porodice traje godinama. Više podataka o identitetu i porijeklu dvije porodice, policija u svom saopštenju ne navodi, piše Fenix-Magazin. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм