Брат добио нову почаст

Хари у сузама: ''Јасно је да више није добродошао''

  • Извор: Телеграф
  • 09.05.2024. 15:41

Извори блиски краљевској породици кажу да је принц Хари био "у сузама" када је британски краљ Чарлс најавио нову титулу његовом брату принцу Вилијаму.

Експерт за краљевску породицу Том Квин рекао је да се војвода од Сасекса вратио се ове недјеље у Велику Британију на 10. годишњицу игара Инвиктус, да је убрзо након што је слетио у Лондон, откривено да је краљ Чарлс био превише заузет да би се састао са својим сином, упркос недјељама нагађања да би се они могли да се сретну.

А онда, само неколико сати након што је потврђено да се краљ Чарлс неће састати са принцем Харијем, Бакингемска палата је објавила да ће краљ уручити принцу од Велса војну почаст коју је требало да добије војвода од Сасекса, преноси Мирор.

Руски милијардери враћају имовину због санкција

Руски милијардери враћају имовину због санкција

Принц Вилијам је сада главни пуковник Војног ваздухопловства - пука у којем је принц Хари служио у Авганистану.

Како је Квин рекао за Мирор, објава краља Чарлса да је принцу Харију одузета улога главног пуковника Војног ваздухопловства је прави "шамар у лице" сину који се увијек осјећао маргинализованим и то управо брату кога Хари види као узрок многих својих проблема.

Осим тога, то је "јасан показатељ Харију да заиста више није добродошао, истакао је Квин.

Ученик претукао професора, поломио му кости главе

Ученик претукао професора, поломио му кости главе

Он је рекао да су чланови краљевске породице знали да ће ова објава заиста повриједити Харија, који је био у сузама када је то чуо.

"Али одлучили су да скину рукавице и да Хари треба да схвати да када издаш породицу, не бјежиш само од ствари које си мрзио да радиш као члан краљевске породице. Такође губиш ствари које си волио", нагласио је Квин.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)