Бачка Паланка

Ученик претукао професора, поломио му кости главе

  • Извор: Телеграф
  • 09.05.2024. 14:13

Професор С.З. (65) из Бачке Паланке, којег је јуче током часа физички напао ученик Б.М. тренутно се налази на Клиничком центру Војводине на Клиници за неурохирургију, потврђено је за "Телеграф.рс".

Подсјетимо, јуче, 8. маја око 14 часова бивши ученик Техничке школе "9.мај" Б.М. из Бачке Паланке физички је напао професора С.З. током наставе и том приликом му нанио озбиљне телесне повреде. Он је раније похађао школу "9. мај", а тренутно похађа другу средњу школу у Бачкој Паланци.

"У УЦ Клиничког центра Војводине, 8. маја 2024. године примљен је пацијент С. З. (65) годиште због вишеструких тешких повреда главе у виду фрактура костију главе и лица и хематома. Пацијент је након комплетне дијагностике, опсервације и љекарске помоћи примљен на Клинику за неурохирургију ради даљег конзервативног лијечења", саопштио је за "Телеграф.рс" ПР КВЦ Синиша Кнежевић.


Хрватски спортиста погинуо у директном судару с камионом

Хрватски спортиста погинуо у директном судару с камионом

Јуче је малољетника Б.М. привела полиција у Бачкој Паланци, а овај инцидент изазвао је значајну забринутост просвјетних радника у тој општини који су најавили протест.

Сви догађаји који су били планиране поводом Дана Техничке школе "9. мај" су отказани.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.