Poljska

Horor scene: Žena koja je "spasavala" djecu iz Ukrajine puštala pedofile da ih siluju

  • Извор: РТ Балкан
  • 02.06.2023. 14:06

Hraniteljka koja je "spasavala" djecu iz Ukrajine izvedena je pred sud u Poznanu, Poljska, pod optužbama da je puštala pedofile da siluju djecu koju je, pak, tjerala da jedu povraćku i žvaću prljave pelene.

Kako prenosi "Dejli mejl", Ukrajinka Svetlana Pljuško redovno je napadala, maltretirala i kinjila djecu staru od četiri do 16 godina, zlostavljala ih i drogirala prije nego što bi ih predavala pedofilima koji su joj plaćali za tu "uslugu".

U zatvoru se objesio muškarac (53), koji je pokušao silovati svoju majku!

U zatvoru se objesio muškarac (53), koji je pokušao silovati svoju majku!

Navodeći jedan primjer, tužilac Aneta Čhamžinska-Penkala rekla je da je Pliško u dogovoru sa neidentifikovanim muškarcima, sebi napravila stalan izvor prihoda tako što bi im podvodila maloljetnice koje je primoravala na polni odnos.

Lokalni novinar Pjotr Zitnicki iz uglednog lista "Gazeta viborča" prenio je da su djevojčicu "držali za kosu i silovali, dok je (Pljuško) stajala na vratima sa telefonom u ruci i odbrojavala vrijeme" koje su platili.

"Mislim da tražite mene": Predao se serijski ubica i silovatelj

Dječji psihijatar koja je pregledala djecu rekla je sudu da su bila u lošem stanju. Jedno petogodišnje dijete težilo je jedva 11 kilograma i svi zubi su mu istrulili.

Za "dobročiniteljku" se saznalo kada je ljekar pozvan kod nje kući da liječi dijete koje se žalilo na stomačne probleme. Tada mu je jedna od djevojčica ispričala šta se dešava, a potom i ostala djeca.

Izvještaj užasa: Katolički sveštenici krivi za silovanje oko 2.000 djece Ilinoisa!

Izvještaj užasa: Katolički sveštenici krivi za silovanje oko 2.000 djece Ilinoisa!

Pljuško, kojoj prijeti kazna do 15 godina zatvora ako bude proglašena krivom, rekla je da je prije Specijalne vojne operacije, 15 godina vodila hraniteljski dom u Ukrajini i da ranije nije bilo pritužbi na njen rad.

Muškarac silovao psa u Banjaluci?

Muškarac silovao psa u Banjaluci?

Negirajući sve optužbe, ona je sudu rekla: "Možda sam ih povrijedila, jer ih nisam okružila ljubavlju i pažnjom."