Velika Britanija

"Hvala na svemu" Princ Vilijam primio vakcinu protiv kovid-19

  • 20.05.2021. 10:32

Britanski princ Vilijam, koji je prošle godine prebolio kovid-19, otkrio je danas da je primio prvu dozu vakcine protiv korona virusa.

Vilijam je objavio na Tviteru da je imunizovan ranije ove nedjelje, zajedno sa fotografijom trenutka kada je dobio vakcinu u londonskom Muzeju nauke, prenosi Rojters.

– U utorak sam primio prvu dozu vakcine protiv kovid-19. Svima koji rade na imunizaciji hvala na svemu što ste uradili i nastavljate da radite – napisao je princ Vilijam.

Drugi članovi kraljevske porodice takođe su ranije objavili da su primili vakcine, a među njima i princ Čarls i kraljica Elizabeta, koja je tom prilikom rekla da je vakcinacija bila veoma brza i bezbolna i pozvala je javnost da slijedi njihov primer.

Britanija je prvom dozom imunizovala do sada skoro 37 miliona ljudi, a u ovom trenutku svi stariji od 34 godine imaju pravo na vakcinaciju.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.