Nestao u olujnom nevremenu

Identifikovan skijaš koji je nestao prije više od 60 godina

  • 30.07.2018. 07:56

Francuski skijaš koji je nestao u Italiji prije više od 60 godina identifikovan je nakon što je priča njemu objavljena na društvenim mrežama, saopštila je italijanska policija.

Posmrtni ostaci, skijaška oprema i naočare pronađeni su 2005. godine u italijanskom regionu Aosta. 

Međutim, istražioci nisu mogli da identifikuju tijelo, sve dok prošlog mjeseca rezultate istrage nisu objavili na "Fejsbuku", javlja Bi-Bi-Si. 

Jedna francuska porodica je prepoznala naočare za koje su rekli da su pripadale njihovom rođaku Anriju Le Masneu /Henri Le Masne/, a ubrzo nakon toga javio se i mlađi brat nestalog sada 94-godišnji Rožer Le Masne. 

Ostaci tijela i opreme pronađeni su na visini od 3.000 metara u Alpima, u blizini švajcarske granice. 

Masne je nestao nakon skijanja po olujnom nevremenu u blizini vrha Materhorn 1954. godine.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)