Млада мајка

Имала однос са двојицом тинејџера (15): Посвађала се са мужем, па отишла у собу код дјечака

  • Извор: Телеграф
  • 05.02.2024. 17:46

Алисон Лејт Шардин (38) из Минесоте ухапшена је због наводног секса са два пентаестогодишњака у исто вријеме у хотелу прошлог мјесеца.

Жена је са породицом била у хотелу у Роузвилу гдје су одсједали и дјечаци, иначе чланови хокејашког тима из Колорада који су били на турниру.

Шардин је почела да разговара са тинејџерима док су били у хотелској хидромасажној кади у ноћи 14. јануара и рекла им да она и њен супруг имају брачних проблема, преносе свјетски медији.

Након што су се дјечаци вратили у своје собе, послала је једном од њих поруку на Снепчету рекавши да се управо посвађала са својим мужем и да жели да дође код њих.

Како се наводи, када су се нашли у соби дјечака, мајка двоје дјеце је питала тинејџере колико имају година и рекла им да су довољно млади да буду "њена дјеца".

Почела је да прича о "сексу и осталим стварима", питајући их колико су сексуално активни, а затим је ушла у кревет са двојицом дјечака.

Након кратког разговора, њих троје су имали сексуални однос, док је трећи гледао, након чега их је замолила да заврше сексуалну радњу над њом.

Дјечаци су касније изјавили да су осјећали велики притисак и да су је молили да напусти собу.

Она се касније појавила на њиховој хокејашкој утакмици и писала им када су се вратили у Колорадо.

Алисон је ухапшена у четвртак и биће спроведена код судије.

Жена је признала да је имала сексуални контакт са дјечацима. Такође, признала је да је од њих тражила кондом, али је "тврдила да им неће требати", наводи се у жалби.

Она би требало да се појави пред судом у понедјељак.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)