Људи се махнито отимали за новац

Инфлуенсер бацио из авиона милион долара

  • Извор: Б92
  • 24.10.2023. 13:44

Чешки продуцент, глумац, инфлуенсер и инвеститор Камил Бартошек, познатији под надимком Казма, покренуо је наградну игру са главном наградом од милион долара, коју је смјестио у контејнер под шифрованом бравом.

Међутим, како се није огласио побједник, он је одлучио да наградни износ подијели са свима који су учествовали у наградној игри тако што је милион долара бацио из хеликоптера.

Новац је падао са неба

У наградној игри учествовало је 100.000 такмичара, који су у шест ујутру добили мејл са потребним информацијама о локацији гдје ће новац да буде избачен из хеликоптера.

Како би задатак био још тежи, такмичари су морали прво да дешифрују послату шифру, да би се касније на заказној локацији појавило 4.000 људи.

Људи који су се појавили на пољани, почели су махнито да се грабе за новац, а неки су донијели кишобране, како би на што лакши начин уграбили за себе што већу суму.

Како је изгледало отимање за новац, погледајте у наставку текста:

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм