Дивљао

Инфлуенсер убио брачни пар мерцедесом

  • Извор: Курир
  • 20.01.2024. 16:15

Популарни инфлуенсер, Ноа Ф. кога на Инстаграму прати више од 100.000 људи, изнајмљеним скупоцјеним Мерцедесом убио је брачни пар пензионера након што се великом брзином и под утицајем кокаина, закуцао у ауто несрећних пензионера на периферији Берлина.

Вајар Роланд Р. (79) и његова супруга Рита Р. (76) кренули су тога дана на физикалну терапију, када их је дивљачка вожња Ное Ф. одвела у смрт. Како се наводи, он их је ударио Мерцедесом АМГ већом брзином, након чега су оба возила хаварисана завршила поред пута у резидентном предграђу Берлина Вилмездорфу.

Ауто уништен након судара

Према наводима полиције, музичар и инфлуенсер који има више од 100.000 пратилаца на Инстаграму, занемарио је правило предности у саобраћају. Од силине удара његов аутомобил је унакажен до непрепознатљивости након судара, као и бочни дио возила супружника, Шкода фабија.

Према писању "Блида", они су преминули на лицу мјеста. Током увиђаја у крви младог инфлуенсера пронађени су трагови кокаина.

Свједок ужасног судара написао је у својој изјави како је спојлер аутомобила "одлетио" након удара, што значи да је Ноа возио више од 80 km/h када је другом возилу одузео предност и ударио га.

На месту где постоји табла на којој је дефинисано право првенства Нои Ф. није кочио. Скупоцени Мерцедес се бочно забио у Шкоду фабију која је долазила из Вилмерсдорфа на пут Л384“, наводи се у полицијском извјештају.

Нову годину провео у луксузном спа центру

Ноа Ф. је очигледно провео Божић и Нову годину у оближњем велнес хотелу. Како је истрага показала, до тамо је дошао изнајмљеним АМГ Мерцедесом.

Полицијски тест након удеса показао је присуство кокаина у његовој крви. Крв му је узета на клиници Маркендорф у Франкфурту. Такође, како пише "Билд" Ноа је возачку дозволу добио тек пре неколико месеци. Ноах Ф. је сада под истрагом за убиство из нехата.

Жртва познати умјетник

Жртва несреће Роланд Р. био је познати уметник и вајар у региону. Створио је многе скулптуре у неколико градова и мјеста у источном Бранденбургу.

На мјесту гдје су његова супруга и он погинули, прије неколико дана су освануле дирљиве поруке стављене на крст од гранчица. Како се наводи, цртеже срца и анђела оставиле су унуке трагично настрадалих пензионера.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм