Стравично убиство

Испливали језиви детаљи: Мала Луиза умирала у мукама

  • Извор: Телеграф
  • 11.03.2024. 14:44

Годину дана након језивог убиства 12-годишње дјевојчице Луизе у Њемачкој медији објављују нове детаље злочина који је потресао Европу.

Луиза је убијена 11. марта 2023. године, а за њено убиство сумњичи се њена најбоља другарица (12) и још једно дијете (13).

Најновији подаци показују да је телефон Луизине другарице, која је осумњичена за злочин, био регистрован више од 70 минута на мјесту гдје је Луиза убијена.

Беживотно тијело дјевојчице, са више од 70 убода, пронађено је у шуми Фрауденберг-Хохенхајн. Вјерује се да ју је најбоља другарица намамила у шуму под изговором да за Луизу има посебно изненађење. Луиза је послала мајци поруку да иде са другарима да види изненађење и кући се никад није вратила.


Ова пјевачица била је велика љубав Дејана Матића

Ова пјевачица била је велика љубав Дејана Матића

Оружје којим је почињено убиство никад није пронађено, а сумња се да је Луиза избодена турпијом за нокте. Током обдукције откривена су 74 убода, а приликом напада оштећени су јој бројни органи.

Ниједан убод није био смртоносан, тако да је закључак обдуцента да је мала Луиза искрварила на смрт.

У прилог теорији да је Луиза умирала у мукама говори и податак да је сигнал телефона њене најбоље другарице дуже од 70 минута био регистрован на месту злочина, пише "Телеграф".

Према незваничним сазнањима, убице су се и фотографисале са Луизиним тијелом.

За ово језиво убиство нико није одговарао, с обзиром на то да осумњичени нису могли да буду кривично одговорни због година.

Истрага је показала да је осумњичена дјевојчица у шуму дошла са кесом и љепљивом траком, са намјером да удави Луизу, на шта указују трагови пронађени на тијелу убијеног дјетета. Како није у томе успјела, једна дјевојчица је спутала Луизу, а потом је, вјероватно, друга задала више од 70 смртоносних убода.


Са тржишта повучена Милка Орео

Са тржишта повучена Милка Орео

Оно што је додатно шокирали свјетску јавност јесте чињеница да је дјевојчица покушала да заташка злочин. Извори из истраге тврде да је након убиства звала Луизину мајку забринута што се Луиза још није вратила кући.

Док су сви трагали за Луизом, осумњичена дјевојчица је код куће брисала податке из телефона који би могли да је компромитују.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: