Запорожје

Изненадна офанзива, Руси ушли у Работино!

  • Извор: АТВ
  • 19.02.2024. 08:03

Припадници руских снага пробили су линију фронта у Запорожју и ушли у Работино!

Многи руски војни канали на Телеграму наводе да се борбе већ воде на периферији села док украјински извори за сада нису потврдили такве информације.

Андреј Мордвичев - командант који је заузео Авдејевку

Андреј Мордвичев - командант који је заузео Авдејевку

- Оружане снаге Русије напредовале су километар у правцу Работина и повратиле контролу над дијелом положаја које је непријатељ заузео током офанзиве у љето 2023. године. Тренутно се воде борбе на западној периферији села - наводи руски војни блогер Рибар.

- Потврђено је напредовање у области села. Борбе се воде на периферији. Само село је и даље под контролом непријатеља - наводи руски војни експерт Борис Рожин на свом каналу на Телеграму.

Пала је Авдејевка! Руси подигли заставу

Пала је Авдејевка! Руси подигли заставу

Руси су према наводима војних блогера покренули офанзиву на широком фронту у суботу уз помоћ артиљерије и Солнцепекова након чега су оклопне групе кренуле у јуриш. Моторизовани пук 71. бригаде наводно је дошао до Работина из правца запада.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм