VIDEO

Jedan navijač poginuo, više povrijeđeno tokom utakmice Vest Hem - Arsenal

  • Извор: Курир
  • 17.04.2023. 18:51

Jedna osoba je poginula, a nekoliko navijača povrijeđeno tokom utakmice Vest Hem - Arsenal.

Utakmica Premijer lige između Vest Hema i Arsenala privukla je veliku pažnju, ne samo u Engleskoj.

U jednom restoranu u Kampali, glavnom gradu Ugande, okupilo se puno navijača, prije svega Arsenala. I dok su gledali utakmicu, srušila se zgrada u kojoj se nalazio restoran.

Kako su prenijeli mediji iz Ugande, zgrada je bila komercijalne prirode, a u trenutku urušavanja u restoranu su se nalazili ljubitelji fudbala iz Južnog Sudana.

Do nesreće je došlo kada su popustili zidovi na dva sprata koja su nadograđena na zgradu, usljed čega je došlo do urušavanja.

Iako je povrijeđenima pružena pomoć nedugo pošto je došlo do urušavanja, jedna osoba je izgubila život.

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.