Борила се са раком

Језиве вијести: Пјевачица преминула у 31. години!

  • 29.02.2024. 10:37

Власница хита "Dance you outta my head", Кет Џенис, умрла је у 31. години.

Пјевачица чије је право име Кетрин Ипсан, изгубила је битку са раком, саопштила је њена породица прошле ноћи.

- Вјечно смо захвални на љубави коју су Кетрин, и наша породица, примали посљедњих мјесеци. Кет је видјела да њена музика иде на мјеста на која није никада очекивала и почива у миру знајући да ће наставити да брине о свом сину кроз своју музику. Ово не би било могуће без свих вас - саопштили су.

Нагласили су и да ће постхумно објавити њене пјесме и да ће сав приход ићи њеном сину Лорену који има 7 година.

Иначе, Кет је у јануару саопштила да је рак побиједио и да јој је остало још мало времена.

- Било ми је тешко да пролазим кроз ово и све ове видео снимке и омоте, а ваша подршка ми је то олакшала и не могу довољно да вам се захвалим. Увијек сам била јака, па сам се због немогућности ходања недјељама осјећала заробљено. Али, ово ми је помогло да се сјетим да ћу, када стигнем у рај, плесати са Богом и винути се изнад облака. Једва чекам. Нећу више бити заглављена у овом тијелу, опет ћу плесати... Надам се да ћу вас све видјети тамо. Коначно ћу бити слободна. И мој дјечак ће имати све ове дивне успомене захваљујући свима вама - саопштила је, а преноси Телеграф.


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.