Nema "oglašavanja"

Kadirov kreće u ofanzivu: Umorni smo od čekanja, satanisti će biti kažnjeni!

  • Извор: РТ Балкан
  • 31.05.2023. 08:47

Čečenske jedinice su se prerasporedile i spremaju se za sukob u pravcu Donjecke Narodne Republike (DNR), izjavio je šef Čečenije Ramzan Kadirov.

"Prijatelji, čečenske jedinice su dobile novo naređenje za preraspodelu svojih snaga. Teritorije DNR postaju zona sukoba. Prema naređenju, borci čečenskih jedinica moraju da počnu aktivna borbena dejstva i oslobode niz naselja. Međutim, već nekoliko dana traje prva etapa – komandni štab jedinica izrađuje planove za napredovanje i oslobađanje naselja i dobija nove obavještajne podatke", naveo je Kadirov na Telegramu.

Kadirov zaprijetio: Odmazda će imati preciznost hirurga

Kadirov zaprijetio: Odmazda će imati preciznost hirurga

On je dodao da se ovih dana pripremaju borbene jedinice za jurišna dejstva uz aktivnu podršku ruskog Ministarstva odbrane i Generalštaba oružanih snaga Rusije.

"Slična naređenja za početak ofanzive dobile su i druge jedinice 'Ahmata' Ministarstva odbrane Rusije i Ruske garde, koje se nalaze na alternativnim dionicama linije dodira između Zaporoške i Hersonske oblasti. Tu su se obavljale i taktičke pripreme, raspodjela zadataka između komandanata i boraca, kao i proučavanje terena i neprijateljskih snaga", naglasio je.

Rusija saopštila da su napadnuti centri u Ukrajini gdje su pripremani

Rusija saopštila da su napadnuti centri u Ukrajini gdje su pripremani "teroristički napadi"

Prema njegovim riječima, za razliku od evropskih i ukrajinskih medija, koji već nekoliko mjeseci pokušavaju da Rusiju uplaše fantastičnom i zastrašujućom ofanzivom, Kadirov kaže da oni neće da se oglašavaju.

"Umjesto toga, obavještavam vas: ne čekajući NATO-ukrajinsku ofanzivu, počela je ofanziva divizije Ahmat'. Umorni smo od čekanja. Satanisti će dobiti svoju zasluženu kaznu. Za svako spaljeno slovo časnog Kurana, za svaku bezbožnu riječ upućenu islamu. Čitav muslimanski svijet vidi pravu suštinu Zapada, njegovu neskrivenu i neopravdanu mržnju prema Rusiji, islamu, tradicionalnim porodičnim i ljudskim vrijednostima. Čuju se pozivi na revoluciju u međunarodnim odnosima između Zapada i Istoka", poručio je čečenski lider.

Putin: Udar na Moskvu pokazatelj metoda Kijeva, Rusija će biti okrivljena

Putin: Udar na Moskvu pokazatelj metoda Kijeva, Rusija će biti okrivljena

On je na kraju naveo da je mnogima postalo jasno da Zapad iza prijateljske maske krije podmuklu svoju suštinu, dok "samo stara Evropa još uvijek pokorno slijedi svog gospodara".

"Možete da nastavite da iskrivljujete ljudsku suštinu tamo, mi vam ovo ovde, u Rusiji, nećemo dozvoliti!", zaključio je Kadirov.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм