Требало ускоро да се уда

Кћерка милијардера убијена у нападу у тржном центру

  • Извор: Агенције
  • 14.04.2024. 19:57

Кћерка аустралијског милијардера налази се међу жртвама нападача који је са ловачким ножем улетио у тржни центар на истоку Сиднеја.

Дони Синглтон (25) купила је према наводима локалних медија вјенчаницу прошле недјеље и ускоро је требало да се уда за младића са којим је у вези још од средње школе.

Дјевојка је већ почела да шаље позивнице вољенима и пријатељима, међутим, трагично је окончала живот кад ју је помахнитали Џоел Кочи (40) избо ножем у тржном центру Бонди.

Ешли Вајлди, вјереник убијене дјевојке, који је иначе полицајац, језивом игром судбине дошао је у тржни центар да помогне колегама које су прве реаговале након масакра.

"Стигао је у Вестфилд у тренутку кад су полицајци схватили да је његова вјереница једна од жртава", рекао је извор за "Дејли телеграф".

Дони је једна од три кћерке аустралијског мултимилионера Џона Синглтона.


Хрватска полиција спријечила српског министра да посјети Јасеновац

Хрватска полиција спријечила српског министра да посјети Јасеновац

Радила је у аустралијској модној кући Вајт фокс бјутик као помоћник компаније за е-трговину.

"Дон је била слатка и љубазна особа која је имала цијели живот пред собом. Била је заиста невјероватна. Сви смо уништени овим губитком. Шаљемо саучешће њеном партнеру и породици Синглтон. Заувијек ће бити запамћена као дио наше породице", саопштила је компанија, преноси "Дејли Мејл".

Кочи је према наводима локалних медија прије Дони Синглтон напао Ешли Гуд (38) и њену деветомјесечну бебу. Гуд је преминула у болници док је њена кћеркица у тешком, али стабилном стању након што је преко ноћи била подвргнута хитној операцији. Трећа жртва напада је мајка двоје дјеце Џејд Јанг.

Полиција је након напада саопштила да су од шест убијених пет биле жене. Шеста жртва је био припадник обезбјеђења. Још осам жена и два мушкарца су повријеђени током напада. Неки од њих се према посљедњим информацијама налазе у тешком стању.


Развео се од жене, али су остали у добрим односима: Дође, скува и опере

Развео се од жене, али су остали у добрим односима: Дође, скува и опере

Кочи је упао у тржни центар око 15.20 сати машући великим ловачким ножем након чега је јурио за посјетиоцима. На снимцима постављеним на друштвеним мрежама види се како преплашени купци трче да побјегну или се склањају у радње док се оглашавала сирена за евакуацију.

Инспекторка Ејми Скот, подсјетимо, патролирала је у близини и прва је стигла у тржни центар након чега је упуцала нападача.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.