Grčka

Kočijaš bičevao konja do smrti, životinja izdahnula pred turistima

  • Извор: Мондо.рс
  • 10.07.2023. 22:26

Kočijaš na Krfu u Grčkoj, prema riječima očevidaca, bičevao je konja do smrti. Grčki mediji javljaju da je 80-godišnjak nesrećnu životinju tukao na strmoj uzbrdici i to pred mušterijama jer se bavi organizovanjem tura fijakerom za turiste.

Portal protothema.gr prenosi pisanje ERT da je nesrećni konj, prema preliminarnim rezultatima, preminuo zbog plućnog emfizema. Veterinari iz javne veterinarske ambulante koji su obavili obdukciju utvrdili su da je konj dobro hranjen i njegovan. Takođe su naveli da nije bilo znakova zlostavljanja.

Dvojica muškaraca se potukla na taksi stajalištu u Sarajevu

Dvojica muškaraca se potukla na taksi stajalištu u Sarajevu

Inače, do smrti životinje je došlo oko 14 časova, a lokalna veterinarska služba je obavijestila kočijaše da od 13 do 17 časova ne smiju da voze fijakere. Konj je preminuo, prema pisanju grčkih medija, dok su se turisti vozili fijakerom. Prema nezvaničnim informacijama, kočijaš je priveden, a konj je upregnut dan nakon što se oporavio od bolesti.

Na društvenim mrežama se pojavio uznemirujuć snimak na kom se vidi kako tijelo nesrećne životinje leži na ulici.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.