Требало да заврши у Европи

Колумбијска полиција пронашла 2,6 тона кокаина међу бананама

  • Извор: Танјуг
  • 21.01.2024. 08:09

Колумбијска полиција извела је двије акције против шверца дроге у луци Санта Марта у којима је заплијењено 2.600 килограма кокаина високе чистоће. Портал Ел Тиемпо наводи да је могуће да је дрога била намијењена балканском картелу.

Према изворима из полиције, прва запљена се догодила током прегледа теретних контејнера који се налазе у луци Санта Марта.

На лицу мјеста прегледан је контејнер за који је пријављено да је терет банана који је требало да буде превезен у Холандију.

Међутим, утврђено је да се у терету налази кокаин нето тежине 2.397 килограма.

Друга операција изведена је у Луци кроз преглед товара банана који је за крајњу дестинацију имао луку Антверпен у Белгији. У тој акцији је заплијењено 196 килограма кокаина.

Како наводи портал, није искључено да је кокаин био намијењен трговцима дрогом из такозваног балканског картела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм