Британска коњица

Коњи побјегли са вјежбе, јуре центром Лондона

  • Извор: Агенције
  • 24.04.2024. 12:36

Неколико коња британске коњице побјегао је данас у центру Лондона са вјежбе на Гардијском коњичком мањежу у Вестминстеру, а војска је позвана да помогне у лоцирању коња који јуре центром града, саопштила је лондонска полиција.

Полиција је навела да су полицајци ухватили два коња и да ће их пребацити код ветеринара, као и да ради заједно са војском на лоцирању преосталих одбјеглих животиња, пренио је Ројтерс.

На снимцима на друштвеним медијима види се повријеђени оседлани бијели коњ како јури улицом поред црног, преноси Танјуг.

Лист Телеграф је објавио да је пет коња побјегло са вјежби на Гардијском коњичком мањежу у Вестминстеру, близу Бакингемске палате и Вајтхола.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм