Лондон

Краљ Чарлс одлучан: Принц Хари се не може вратити као радни члан краљевске породице

  • 19.02.2024. 17:24

Иако жели поправити свој однос с млађим сином, краљ Чарлс Трећи је непоколебљив када је ријеч о његовом повратку као радног члана краљевске породице.

Шушкања како би се принц Хари ипак могао вратити у Лондон и бити поновно радни члан краљевске породице, барем док не заврши лијечење његовог оца, краља Чарлс Трећег, сада су у потпуности одбачена.

Након што је јуче краљ Чарлс снимљен током одласка на недјељну мису у цркву, постало је јасно да до таквог сценарија неће доћи, преноси тпортал.

Извор блиски палати тврде како је краљ чврст у одлуци да за принца Харија нема повратка, односно да ништа не може утицати на то да промијени одлуку и допусти му поновно да постане радним чланом краљевске породице.

То исто тако не значи да 75-годишњи Чарлс није отворен за било какве покушаје којима би се могао поправити однос са сином у блиској будућности.

Упркос томе што је принц Хари јасно дао до знања да би се вратио, посебно ако га отац позове, од тога неће бити ништа. Страну краљу Чарлса држи и старији син, престолонасљедник Вилијам, који је јасно дао до знања да брата не жели видјети у Лондону.

Умјесто да подијеле задужења, Вилијам је на себе преузео све обавезе и то након што је неко вријеме провео са својом дјецом и супругом  која се опоравља од операције абдомена.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм