Принцеза од Велса

Краљ Чарлс указао велику част Кејт Мидлтон

  • 24.04.2024. 13:13

Принцеза Кејт Мидлтон (42) постала је чланица реда "Order of the Companions of Honour".

Извори кажу да је то симбол "великог поштовања" које је принцеза добила од краља Чарлса (75), због свог доприноса умјетности, науци, медицини и јавној служби свих ових година откако је дио краљевске породице.

Ово је важан и дирљив корак док принцеза води борбу с карциномом. Кејт је своју дијагнозу открила у видео поруци на друштвеним мрежама. Објаснила је како су јој рак открили након операције абдомена у јануару.

Кејт Мидлтон се први пут огласила након објаве о раку: Шокирана сам

Кејт Мидлтон се први пут огласила након објаве о раку: Шокирана сам

- Операција је била успјешна, но тестови након операције показали су да је био присутан рак. Као што можете замислити, за ово је требало времена. Требало ми је времена да се опоравим од тешке операције да бих могла започети лијечење. Али што је најважније, требало нам је времена да све објаснимо Џорџу, Шарлот и Луису на начин који је њима прикладан и да их увјеримо да ћу бити добро - рекла је између осталог.

(Дејли Мејл)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм