Florida

Majka htjela da odspava, pa sipala bebi drogu u flašicu

  • Извор: Агенције
  • 13.07.2023. 13:09

Američka policija na Floridi objavila je da je devetomjesečni dječak umro nakon što je njegova maloljetna majka sipala drogu fentanil u njegovu bebi formulu.

Njujork post prenosi da je beba pronađena bez znakova života i pulsa u kući u gradiću Kalahan 26. juna, nakon čega je pokrenuta istraga.

- Zamjenici šerifa koji su tu stigli pokušali su da ožive bebu dajući joj vještačko disanje, ali je ona kanije preminula u bolnici u Džeksonvilu - kazao je Bil Liper, šerif okruga Nasau.

Navodi se da je 17-godišnja majka djeteta prvo istražiteljima rekla da ne zna uopšte šta se desilo, ali je tu priču promijenila u kasnijim ispitivanjima u policiji narednih nedjelja.

"Rusija traži za sebe garancije bezbjednosti na zapadnim granicama"

Na kraju je autopsijom utvrđeno da je dijete u svom organizmu imalo količinu fentanila koja je dovoljna da ubije deset ljudi.

Tokom posljednjeg policijskog ispitivanja obavljenog u utorak, majka je kazala da je bila umorna i da je željela da malo odspava tog dana kada je dijete umrlo.

Ova tinejdžerka je priznala da je bočicu kojom je hranila sina napunila mješavinom bebi formule i nečega za šta je mislila da je kokain, a za šta se kasnije ispostavilo da je fentanil.

Haos u tzv. kosovskoj skupštini: Kurtija za govornicom prvo zalili vodom, a onda krenula opšta tuča

Haos u tzv. kosovskoj skupštini: Kurtija za govornicom prvo zalili vodom, a onda krenula opšta tuča

Šerif je bio zaprepašćen tim njenim priznanjem.

- Ko to uopšte radi? Koja majka bi to uradila? To nije normalno. To je bolesno. Ne mogu ni da zamislim zašto bi majka uradila tako nešto sopstvenom djetetu - kazao je Liper na konferenciji za mediie održanoj u srijedu i dodao da "niko ne bi trebalo da izgubi život zbog užasne vsmrtonosne droge, a pogotovo ne nevina beba".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.