Policiji rekao da ju je dao na usvajanje

Maloljetni otac upucao tek rođenu ćerku, ostavio je u šumi

  • 14.01.2021. 12:21

Maloljetni otac iz Viskonsina optužen je za ubistvo nakon što je prošle nedjelje navodno novorođenu ćerkicu upucao dvaput u glavu i ostavio je na drvetu u šumi, nakon što se njegova djevojka porodila u kadi.

Logan Krakenberg-Anderson optužen je u utorak za namjerno ubistvo prvog stepena, prenosi Daily mail.

Osumnjičeni ubica bebe, koji se tereti kao odrasla osoba, navodno je rekao vlastima da je Harper ostavio u snijegu u šumovitom području da umre nakon što je mladi par zaključio da nisu u mogućnosti da je čuvaju.

Policajci su kasnije rekli kako je Logan priznao da je dvaput upucao novorođenče u glavu i pokušao da sakrije njeno tijelo.

Tijelo bebe pronađeno je u nedjelju.

Prema pisanju medija, djevojka se porodila 5. januara u kadi svojoj kući u Olbaniju. Četiri dana kasnije njen otac je pozvao policiju i rekao da se njegova maloljetna ćerka porodila, ali da je Logan odnio bebu i da je otada nisu vidjeli.

Majka djevojčice, čije ime nije navedeno, rekla je policajcima da su ona i Logan odlučili da ne mogu da zadrže dijete, zbog čega su riješili da je on odnese kod prijatelja.

Prijatelj bi je nakon toga odnio u agenciju za usvajanje.

Kada su vlasti ispitivale Logana, rekao im je da je dao 60 dolara prijatelju Tejloru u parku 5. januara i predao mu dijete.

Nije mogao da navede njegovo prezime ni broj telefona, rekavši da ga je upoznao na Snepčetu i da ga je on poslije toga blokirao.

Logan je svoju priču promijenio kada su policajci ponovo došli sutradan.

Nakon toga je priznao da je bebu stavio u ranac i odnio je u šumu. Tamo je upucao dvaput u glavu, a obdukcija je pokazala da je beba bila živa kada je upucana.

Ukoliko bude proglašen krivim, čeka ga doživotna kazna zatvora.

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм