Vlasnik Tvitera

Mask pozvao inžinjere na sastanak

  • Извор: СРНА
  • 18.11.2022. 21:42

Ilon Mask pozvao je danas putem elektronske pošte sve zaposlene u "Tviteru" koji pišu softverski kod na sastanak u njegovoj kancelariji u San Francisku u popodnevnim satima po lokalnom vremenu.

Milijarder je u pozivu napisao da bi cijenio ako bi inženjeri došli lično na sastanak i dodao da će biti u kancelariji do ponoći, te da će doći ponovo u subotu ujutru.

Poruka je poslata dan nakon što su, kako se procjenjuje, stotine zaposlenih odlučili da daju otkaz u ovoj društvenoj mreži nakon roka koji im je Mask dao da se izjasne o "prekovremenom radu pod visokim intenzitetom".

Kompanija je potom obavijestila zaposlene da će zatvoriti kancelarije i ukinuti propusnice do ponedjeljka. U ovom trenutku nije poznato da li je sjedište kompanije ponovo otvoreno.

Mask je zatražio od zaposlenih da mu u elektronskoj pošti sumiraju svoj softverski kod i "dostignuća" u posljednjih šest mjeseci.

On je rekao da će sa njima obaviti kratke, tehničke intervjue da bi bolje shvatio tehnologiju "Tvitera".

Pojedini tehnološki stručnjaci, uključujući one koji su dobili otkaz u "Tviteru" ili sami napustili kompaniju nakon što ju je nedavno kupio Mask, rekli su da bi društvena mreža mogla da se nađe u tehničkim problemima u narednim danima jer više nema dovoljno ljudi koji bi je održavali.

Тагови:
  • 23:30 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:55 Ноћни програм

    Ноћни програм