Salvador

Masovna tuča žena u avionu, jednoj izletjele grudi - VIDEO

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 04.02.2023. 21:37

Let iz Salvadora za Sao Paolo u Brazilu pretvorio se u haos nakon što je u četvrtak u avionu Gol erlajnsa izbila masovna tuča između 15 žena koje su jedna drugu šamarale i vrištale pred ostalim zapanjenim putnicima.

Na snimku iz aviona se vidi kako se žene bore i čupaju za kosu dok posada pokušava da ih razdvoji. U jednom trenutku tuča je postala toliko agresivna da je jednoj od žena pocijepana majica i bila je primorana da rukama pokrije grudi, piše "Jutarnji list".

Navodno je svađa izbila između dvije porodice nakon što je jedna majka pitala drugog putnika da li može da zamijeni sjedište sa svojim djetetom, koje ima posebne potrebe. Ali kada je njen zahtjev odbijen, razbjesnila se i počela da ga napada.

Svađa je brzo eskalirala i završila masovnom tučom između dvije grupe žena.

Šokantni snimak pokazuje kako žena sa kovrdžavom kosom pokušava da skoči na sjedište iza nje kako bi stigla do drugog putnika. Na sreću, u tome ju je zaustavila stjuardesa.

Za nekoliko sekundi drugi putnik vrišti i nasrće na jednu ženu, vuče je za kosu i neprekidno šamara. U isto vrijeme je još jedna žena čupa za kosu, koja ubrzo shvata da je u svom haosu ostala golih grudi.

Tuča je izbila dok su putnici čekali da polete sa aerodroma Baija, a stjuardese su uspjele da izbace grupu od 15 putnika iz aviona, koji je na kraju poletio sa skoro dva sata zakašnjenja.

Тагови: