Москва

Медведев о Бајдену: Деменција је корисна

  • Извор: Индекс
  • 16.10.2023. 19:47

Бивши руски предсједник и актуелни замјеник предсједника Савјета безбједности Дмитриј Медведев се у објави на мрежи Икс, некада познатој као Твитер, осврнуо на изјаву америчког предсједника Џозефа Бајдена.

Раније је Бајден у разговору за "Си Би Ес" поручио да би Сједињене Државе могле постићи нормализацију ситуације на Блиском истоку и уједињење Европе како би потиснуле предсједника Русије.

“Замислите шта би се догодило да стварно ујединимо цијелу Европу, Путин би био коначно потиснут како не би могао стварати проблеме које је до сада стварао", казао је амерички предсједник том приликом.

Медведев му је данас одговорио. 

"Бајден је објавио своју жељу да се кандидује за предсједника, уједини цијелу Европу и 'потисне' предсједника Русије 'тамо гдје не може изазвати невоље какве је изазивао'. Дакле, ово је суштина мисије америчког предсједника! А мислили смо - наивно - да је то (мисија) осигурање просперитета Американаца", написао је Медведев, преноси "Индекс".

"У сваком случају, ништа од тога неће бити. Један од разлога је тај што је већ заборавио шта је рекао. Деменција је корисна ствар", додао је.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм