ATV

Imala brojne operacije

Mlada manekenka kojoj je pas odgrizao usnu pokazala kako danas izgleda

 • Izvor: Kliks
 • 05.05.2023. 12:44

Manekenka Brooklinn Khoury kojoj je pas odgrizao gornju usnu u novembru 2020. godine pokazala je kako danas izgleda.

Mlada manekenka se od stravičnog napada u posljednje dvije godine podvrgnula brojnim rekonstruktivnim operacijama, a svoj oporavak redovno je objavljivala i Instagram profilu.

"Gotovo tri sedmice nakon operacije. Sve tako dobro zacjeljuje. Još uvijek sam prilično natečena, ali tako sam blagoslovljena rezultatima", objavila je manekenka nedavno na svom profilu.

Ona je nedavno pozirala i za arapsko izdanje popularnog časopisa Vouge, gdje im se zahvalila za priliku gdje može pokazati ljepotu različitosti u društvu bez obzira na to kakvi se standardi ljepote nameću u svijetu.

U novembru 2021. godine imala je svoju prvu rekonstruktivnu operaciju. Zahvat je trajo 20 sati, a navodno je koštao 400.000 dolara. Njen je hirurg napravio transplantat kože s njezine podlaktice kako bi zamijenio kožu na gornjoj usni, jer nisu uspjeli ušiti usnu koja je otpala.

Ova 23-godišnja manekenka bila je u posjeti svojoj porodici u Arizoni kada ju je pit bull njenog bratića napao i otkinuo joj usnicu i dio nosa u novebru 2020. godine. Navela da je psa poznavala i ranije te da mu se obratila, ali on je bez ikakvog znaka koji je mogao upozoriti, skočio i napao.

 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Lovački saveti

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:50 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:00 Serija: Veličanstveni vijek: Kosem (12+)

  Trideset sedam godina od smrti Sulejmana Veličanstvenog započinje zapanjujuća priča o vladarici Osmanskog Carstva Mahpeyker Kösem Sultan.