Luizijana

Najmanje 11 ranjenih u masovnoj pucnjavi kod Univerziteta

  • Извор: Агенције
  • 22.10.2022. 21:42

Najmanje 11 osoba je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u kući bratstva Kapa Alfa Psi tokom proslave povratka kući, u blizini kampusa Univerziteta Sautern, saopštila je policija Baton Ruža i dodala da su dvije osobe su pritvoru.

Oni su naveli da ranjeni nisu zadobili povrede opasne po život, prenio je AP.

Dvojica uhapšenih muškaraca identifikovani su kao Deril Stensberi (28) i Majls Mos (24) i suočavaju se sa 11 tačaka optužnice za saučesništvo nakon pokušaja ubistva prvog stepena i nezakonitu upotrebu oružja, prenijeli su američki mediji.

Oni se nalaze u zatvoru Ist Baton Ruž Periš.

Motiv pucnjave nije objavljen, ali je zamjenik šefa policije Majron Danijels rekao da istražitelji vjeruju da je to bio izolovani incident.

Portparol policije je kazao ''da se čini da je do pucnjave došlo zbog nečega što se dogodilo na godišnjoj zabavi, čiji je domaćin bilo bratstvo Kapa Alfa Psi, a ne zbog svađe''.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм