Brutalno ubistvo

Narkobos pokrao kartel, uslijedila je stravična kazna

  • 31.08.2023. 08:50

Dilera iz Venecuele Reinalda Fuentesa (68) ovih je dana ubio kartel na posebno okrutan način. Fuentes je zavezanih ruku i nogu, sa sidrom oko struka bačen s broda u Karipsko more blizu Martiniquea.

Na snimci koja je podijeljena na društvenim mrežama vidi se kako Fuentes zuri u osobu koja snima video. Zatim je bačen u more i ostavljen da se utopi.

Uragan je zdrobio kao da je od papira: Šok-snimak, kuća nestaje u trenutku?!

Uragan je zdrobio kao da je od papira: Šok-snimak, kuća nestaje u trenutku?!

Niko od njegovih otmičara nije identifikovan, ali na snimci se čuje kako u pozadini videa niko govori "pobrinite se da se ne vide naša lica".

U razrađenom, ali loše smišljenom planu, Fuentes, posrednik venezuelanskog kartela, ranije je u more bacio pošiljku droge vrijednu 10 miliona dolara i izmislio lažnu potjeru obalne straže te rekao svojim šefovima da je ostao bez droge piše Daily Mail.

Zatim se vratio pokupiti kokain, prepakovao ga i odnio na drugi karipski otok. Ali plan je pošao naopako. Ubrzo je otkriven te su ga njegovi saradnici izdali.

Voz pregazio petoricu radnika na pruzi

Voz pregazio petoricu radnika na pruzi

Veteran novinarstva Rafael Tolentino otkrio je u ponedjeljak gostujući u jednoj dnevnoj jutarnjoj emisiji u Dominikanskoj Republici, da je Fuentes dobio lažnu osobnu koja mu je omogućila život pod imenom Miguel Fulcar u Dominikanskoj Republici te ga vlasti nisu mogle pronaći.

Fuentes je navodno kontrolirao trgovinu drogom u četvrti Bonao u Buenos Airesu, gdje je dobio nadimak Taliban zbog nedopuštenih poslova s bliskoistočnim trgovcima drogom.

Oko 46.000 radnika u Srpskoj i dalje bez zdravstvenog osiguranja

Oko 46.000 radnika u Srpskoj i dalje bez zdravstvenog osiguranja


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм