Полиција нашла поруке

Наставница завела ученика 5. разреда три мјесеца прије своје свадбе

  • Извор: Телеграф
  • 06.05.2024. 14:20

Наставница у основној школи у Висконсину ухапшена је прошле седмице због сумње да је завела и љубила се са учеником петог разреда.

Медисон Бергман (24), која би требало за три мјесеца да се уда, осумњичена је за злостављање дјечака (11). За случај се сазнало када је мајка дјечака случајно чула разговор који је њен син водио са учитељицом.

Тада су родитељи малишана пронашли поруке које је дјечак размјењивао са наставницом. Отац је бијесан одјурио у школу са доказима.

У порукама је наставница подсјећала на њихове сусрете у учионицама током одмора или послије часова. Наводила је како је уживала док је дјечак додирује и док се љубе.

Конзумирање кафе у трудноћи може бити опасно за дијете

Конзумирање кафе у трудноћи може бити опасно за дијете

У њеној торби полиција је пронашла фасциклу са именом дјечака, у којима је чувала руком исписане поруке у којима се наводи колико је дјечак уживао док се љубе.

"Имам рођаку која је 5. разред и не могу да замислим неког мушкарца који са њом прича на начин на који ти и ја причамо. Знам да имамо посебну везу. Ја тебе волим више од било кога на свијету, али морам да будем одрасла и окончам ово", пише у једној поруци Бергманове.

У овом тренутку није познато колико дуго је злостављање трајало. Бергманова је на саслушању полицији рекла да је број дјечака добила од његове мајке у децембру прошле године када ју је дјечакова породица позвала да, као обожавана наставница, дође да их посјети током зимског распуста.

Тог истог мјесеца Медисон се вјерила са младићем са којим је годинама била у вези.

Адвокати траже хитно ослобађање генерала Младића

Адвокати траже хитно ослобађање генерала Младића

Према наводима из истраге, наставница је тражила адвоката када су је инспектори питали о порукама које су пронашли.

Док траје истрага Медисон је суспендована и забрањено јој је да буде у контакту са ученицима, њиховим родитељима и колегама из школе.

Бергманова је у школи почела да ради 2022. године. На терет јој се ставља сексуално злостављање дјетета и пуштена је уз кауцију од 25.000 долара.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.