Премијер

Нетанјаху: Одлучни смо да остваримо све војне циљеве

  • Извор: СРНА
  • 20.02.2024. 19:30

Израел је потпуно одлучан да оствари све своје војне циљеве у Појасу Газе, укључујући потпуну побједу над Хамасом, и никакав притисак не може да утиче на ту одлучност, изјавио је премијер Бењамин Нетанјаху.

"Израел је под интензивним унутрашњим и спољним притиском да заустави рат прије него што постигне све циљеве. Одлучни смо да наставимо рат док не остваримо све циљеве, укључујући елиминацију Хамаса, ослобађање свих талаца и обезбјеђивање да Појас Газе више не представља пријетњу Израелу. Никакав притисак то не може да промијени", рекао је Нетанјаху приликом посјете једној војној бази.

Он је додао да је Израел под притиском када је ријеч о постизању споразума са Хамасом о ослобађању талаца, додао је премијер.

"Желимо да видимо више ослобођених талаца, а такође смо вољни да идемо далеко, али нисмо вољни да платимо никакву цијену, а свакако не пристајемо на нереалне захтјеве Хамаса, чије би прихватање значило пораз Израела", рекао је израелски премијер.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм