London

Novi detalji monstruoznog ubistva: Godinama zlostavljao ženu pa je izbo nasmrt

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2022. 04:00

Britanski mediji iznose nove detalje monstruoznog ubistva žene nasred ulice.

Naime, Leon Mekaski je juče nasred ulice u Londonu nožem izbo bivšu suprugu Vafu Čakaifi, da bi potom njega automobilo pregazio slučajni prolaznik u pokušaju da spriječi dalje krvoproliće.

Kako tvrde članovi porodice ubijene žene, nasilnik ju je godinama maltretirao, da bi ona tek nakon razvoda uspjela da se izbori za sudsku zabranu prilaska.

Njen sin je optužio britansku policiju da nije učinila dovoljno da zaštiti nesrećnu ženu, uprkos brojnim ranijim upozorenjima.

Iz policije sve pravdaju riječima da će biti sprovedena istraga.

"Bila je to veoma nasilna veza koja se pogoršala nakon razvoda. Moju majku je ovaj čovjek neprestano maltretirao i zastrašivao. Napravio je pakao od njenog žćivota", rekao je sin za "MailOnline", koji je zamolio da se ne navodi njegov identitet.

"Uvijek sam bio u kontaktu sa policijom, ali ovdje nisu ništa pomogli. U našem stanu je čak bio postavljen i alarm za paniku – toliko se ona plašila ovog čovjeka. Bio je čudovište", dodao je mladić.

On je naglasio da je ubica, uprkos zabrani prilaska, uhodio njegovu majku, te da je zbog toga trebalo da se nađe pred sudom.

"Policija je trebalo da uradi nešto kada se nije pojavio na sudu prošle sedmice", dodao je.

Govoreći o vozaču koji je pregazio nasilnika, članovi porodice ubijene žene kažu da je nepravedno što je uhapšen.ž

Ovaj čovjek je heroj, vidio je ženu u nevolji i pokušao da pomogne. On ne bi trebalo da bude uhapšen, već nagrađen", kažu oni.

Тагови: