Austrija

Nude besplatno putovanje kroz zemlju uz bizaran uslov

  • Извор: Мондо.рс
  • 01.09.2023. 12:54

Austrija je pokrenula jedan krajnje neobičan potez - možete da putujete besplatno kroz njihovu zemlju, ukoliko istetovirate naziv putničke karte Klimatiket.

Na ovaj način možete da uštedite oko 1.000 evra, koliko bi vas koštale karte za neograničenu upotrebu voza, autobusa, tramvaja i metroa kroz zemlju.

Kako prenosi "Biznis insajder", toliko će vas i koštati oko pet tretmana laserskog uklanjanja tetovaže.

Ipak, nije definisano tačno mjesto tetovaže, tako da možda i možete da se provučete sa nekim skrivenim mjestom.

Takođe, postoje i prijedlozi tetovaža, gdje je logo ubačen u neku ilustraciju ili sličicu, tako da nije baš da ćete okolo šetati sa istetoviranim logom neke kompanije.


Vjeruje se da

Vjeruje se da "odnosi" novac: Mnogi ovo stavljaju na sto, a ne bi trebali

Ova, u najmanju ruku, čudna promocija je pokrenuta ovog ljeta, u prenosivom salonu za tetoviranje koji je posjetio razne festivale.

Iako su mnogi to dočekali sa podsmijehom, neki su riješili da u zamjenu za besplatnu kartu daju svoje tijelo za reklamu, a takvih je, prema posljednjim podacima, ukupno šestoro.

Samu promociju i ideju podržala je austrijska ministarka klime Leone Gevesler, prisustvujući festivalu na kojem je nosila lažnu tetovažu.

Gledano iz perspektive političkog PR-a, šteta, jer kada je ministarka već promovisala ideju, mogla je i sama da se tetovira.


Snimak bosog stopala iz aviona izazvao lavinu komenatara: Najgora stvar koju sam vidio

Snimak bosog stopala iz aviona izazvao lavinu komenatara: Najgora stvar koju sam vidio

Reakcije na inicijativu, kao što se i očekivalo, na kraju su bile podijeljene – jedni su to vidjeli kao sjajnu ideju za podizanje svijesti, dok su drugi smatrali da je pretjerano nuditi takve "koristi“.

Inače, KlimaTicket je prvi put uveden prije dvije godine, radi promocije vozova kao održivog načina kretanja po zemlji, prenosi "Mondo".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: