Техеран

Огласила се Иранска гарда: Потврдили напад напад на Изарел и открили име акције

  • Извор: Агенције
  • 14.04.2024. 02:11

Канцеларија за односе с јавношћу Корпуса чувара Исламске револуције (иранска Револуционарна гарда) саопштила је у раним јутарњим сатима у недјељу да су Ваздушно-космичке снаге лансирале десетине пројектила и дронова ка Израелу.

Према саопштењу иранске гарде, напад је покренут у знак одмазде за недавни ваздушни напад Израела у којем је убијено неколико иранских војних команданата и савјетника у Сирији.

У саопштењу иранске гарде се тврди да су пројектили успјешно погодили циљеве унутар окупираних територија, како Иранци називају Израел.


Иран покренуо напад на Израел

Иран покренуо напад на Израел

Како је саопштила Канцеларија за односе са јавношћу иранске гарде, детаљи операције, која је спроведена уз одобрење Врховног савјета за националну безбједност, под надзором Генералштаба иранских оружаних снага, и уз подршку иранске војске и Министарства одбране, биће ускоро објављени.

Подсјећамо, Иран је током вечери покренуо операцију "Искрено обећање", тачније велики напад на Израел користећи већи број дронова и ракета.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.