Бизарна веза

Оргије, брзи аутомобили и плаћене убице: Фатална Татјана направила паклени план, онда је испливала истина!

  • Извор: Курир
  • 15.09.2023. 08:16

Татјана Ремли (43) ушла је у мајици без рукава и шортс у пратњи мушкарца са наочарима за сунце и капом, а један радник је одмах осјетио да се “нешто дешава”, како је рекао “Њујорк посту”, откривајући нове детаље у скандалу који је шокирао заједницу јужне Kалифорније причама о елитним оргијама, оружју и пријетњама које су преузете директно из чувеног мафијашког филма “Kум”.

- Можда је покушавала да изгледа с*кси али ја је не бих тако назвао. Изгледала је напето због нечег – рекао је радник.

А то је било прије него што је било ко у “Старбаксу” сазнао да је Татјана дошла да разговара о исплаћивању два милиона долара свом пратиоцу за убиство њеног мужа Марка Ремлија, пише “Пост”.

Драматично хапшење

Обоје су наручили сок и сјели за сто у башти иза. Десетак минута касније мушкарац је отишао до тоалета, два полицијска аутомобила су се зауставила, а четворица полицајаца ушла из Сан Дијега ушла су у башту.

- Појурили су тамо, ставили јој лисице на руке и почели да јој прегледају торбу. Полицајци су били ефикасни и одвели су је до возила. Отишли су. Али, мушкарац је и даље био у тоалету – испричао је “Посту” радник.

Помало у паници због “насилника” који је остао у тоалету, радник је изашао ван да обавијести о томе двојицу преосталих полицајаца.

- Један од њих ми је рекао: “Не брини, он је с нама, то је све што могу да ти кажем”. Онда се зауставио теренац са затамњеним стаклима и насилник је ушао у њега. Био је полицајац на тајном задатку – рекао је радник.

Буран брак Марка и Татјане Ремли

Ово хапшење било је посљедњи расплет дешавања у бурном и наводно насилном 12-годишњем браку између Татјане – за коју се наводи да је “компулсивно с*ксуална руска бомба” – и њеног мужа Марка који је од родитеља наслиједио 26 милиона долара.

Није јасно како се пар упознао.

Њихов однос био је “несмотрен”, како је рекао један пријатељ Татјане. Живјели су животом "брзих аутомобила, ватреног оружја, дивљих с*ксуалних забава и наводно дроге – а онда су се нашли у раскораку".

Марк је наводно финансирао спорне пословне подухвате које је Татјана жељела да покрене, између осталог шоу са коњем званим Валитар, студио са собним бициклима “Ритам и моћ” и поло тим. Све је то сада готово. Што се тиче оног што је Марк стварно радио да заради новац, ствари дјелују нејасно. На “Линкедину” је описан као “предјседник фирме”.

Његов отац је, према више извора, успио у свијету технологије и наводи се да је имао вриједне патенте, од којих су неки завршили код Марка. Пар је дијелио кућу вриједну 5,3 милиона долара у елитном Дел Мару у Kалифорнији.

Новац очигледно није донио срећу 57-годишњем Марку који је, како је рекао његов пријатељ, “изгледао као да има 77” након што је његова супруга наводно покушала да га убије.

- Њихов начин живота је био несмотрен, токсичан. Обоје су имали с*ксуалне односе са разним људима. Било је проститутки, стриптизета, с*кс клубова – рекао је “Посту” Татјанин пријатељ.

“Пост” наводи да се у првој епизоди серије из 2017. “Голи СНЦТМ”, о елитном с*кс клубу, виде Марк и Татјана Ремли са осталим свингерима.

- Ја сам сва за помјерање граница – рекла је Татјана гледајући у камеру.

Марк је касније рекао да је “с*кс вјероватно највећи дио нашег живота”. Татјана је учествовала у разним с*ксуалним активностима са низом жена у документарцу, док је Марк признао да је “својеврсни зависник о адреналину”.

- Волим да ризикујем и живим на ивици – рекао је он.

Извори “Поста” су рекли да је Татјана “прошла кроз кревете” њима суседног поло клуба и да је “таргетирала богаташе”.

До љета је брак Ремлијевих био на ивици распада. Татјана је 2. јула поднијела захтјев за развод, тврдећи да су пријатељи њеног мужа “разбили скупу статуу коња у дворишту и ставили је у њен кревет, у стилу (филма) ‘Kума’”.

На снимку до којег је дошао “Пост” начињеном крајем маја у Татјаниној кући види се глава коња на њеном кревету. Девет дана након што је поднијела захтјев за развод, кућа се запалила и изгорјела до темеља а Татјана је тврдила да не зна шта се догодило.

- Полиција је (након пожара) дошла у кућу. Полицајци су тражили од Татјане документа а у њеној торби су била четири напуњена пиштоља. Ухапшена је због посједовања оружја – рекао је Татјанин пријатељ.

То, међутим, није најшокантнији инцидент у вези Ремлијевих и оружја.

- Марк је једном ухапшен јер је стајао наг на прилазу кући са пушком за слонове. Ишао је за њом са ножем и она је морала да побјегне из куће у доњем вешу – рекао је пријатељ.

Постоје и тврдње у папирима за развод да је Марк “ставио пиштољ на њену главу”.

Након драматичног хапшења у “Старбаксу”, један полицајац је раднику локала испричао како је раније дошао у кућу Ремлијевих због жалби комшије на буку.

- Татјана је била сва у хаосу али је имала најсјајнију приколицу за коње – рекао је полицијац, вјероватно се односећи на њену приколицу вриједну 135.000 долара.

"Татјана је била хладна и не баш бистра"

Ерик Мартонович, који је радио са паром око 2012. на неуспјелом коњском шоуу, посљедњи пут се чуо са њима 2017. Пријатељ му је наводно рекао да је “Татјана жељела да он дође и спава са њом док Марк посматра”. Мартонович вјерује да би Татјана покушала да убије Марка.

- Знао сам их веома добро. Били су кретени а карма ради своје… Она је нестабилна и хладна. Не знам да ли је мислила да ће добити његов новац. Није баш бистро. Мислим да је то урадила јер је мисила да ће бити исплаћена – рекао је он “Посту”.

Мартонович каже да је Татјана навикла да ствари ради како је намислила.

- Ако је она хтјела нешто да уради, то би он (Марк) плаћао. Новац није био битан. Он је радио шта год је она жељела и плаћао за то – рекао је он.

"Татјана жељела да гледа Марка са другим женама"

Између осталог је Татјана жељела, како тврди њен пријатељ, да посматра Марка како има с*кс са другим женама.

- Једне ноћи су Марк и њен бивши довели кући читав стрип клуб. Уживала је у њему са другим женама али само кад је то било под њеном контролом – рекао је он.

Али, те ноћи се све отело контроли.

- Жене су све прегледале, узимале све њене ствари, “Лубутинове” ципеле и торбе – рекао је он.

Татјана је у захтјеву за развод тврдила да је украдено или уништено власништво вриједности 250.000 долара, укључујући “животиње, одјећу, аутомобиле и моторе”. Kако пише “Пост” Марк се повукао ових дана и не прича са медијима. Татјана је у притвору гдје чека судско саслушање у октобру. Изјаснила се да није крива за подстицање на убиство.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина