Rusija

Otac koji je držao djecu kao taoce se predao: Sinu stavio nož pod grlo, hitno prevezeni u bolnicu

  • 24.11.2020. 15:40

Okončana je drama koja se satima odigravala u Sankt Peterburgu gdje je muškarac (38) uzeo šestoro djece kao taoce.

Kako su izvestili ruski mediji, čovjek je oko 13 časova izbacio ženu iz kuće, zbog sumnje da ga je varala, a potom se u stanu zaključao sa šestoro njihove djece i prijetio da će sve da ih pobije.

Djeca, od kojih najmlađe ima samo tri godine, a najstarije 15 satima su bili zatočeni u porodičnom stanu.

Policija je ispred stana satima pokušavala da pregovara sa ocem, ali je on uporno prijetio da će sekirom iskasapiti djecu.

Nakon višečasovne drame, otključao je vrata i policija je upala i izvela djecu napolje. Iako, prema prvim informacijama, nijedno dijete nije povređeno, oni su hitno prevezeni u bolnicu kako bi bili pregledani.

Talačkoj krizi je prethodila izgleda svađa između supružnika, te je osumnjičeni suprugu, zbog sumnje da ga je prevarila, izbacio iz kuće i zaključao se u stanu sa decom. Uznemirena žena je potom pozvala policiju.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je zove Denis Beltjukov.

On jednom trenutku se strahovalo da će nauditi djeci, pošto je na pokušaj policajaca da mu priđu, jednom djetetu prislonio nož uz grlo.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм