Убризгао јој живу у стопало

Отац покушао да убије кћерку (1) да би се осветио бившој жени

  • Извор: Телеграф
  • 10.04.2024. 18:13

Суд у Њемачкој осудио је у сриједу 30-годишњег мушкарца на 13 година затвора због покушаја убиства, јер је убризгао живу у стопало своје једногодишње кћерке. Његова дјевојка осуђена је на 12 година затвора због учешћа у злочину.

Њемачка новинска агенција извјестила је да је мушкарац, из малог града Шпринге код Хановера, желио да се освети мајци дјетета, која га је напустила непосредно након рођења дјевојчице.

Према оптужници, отац и његова нова дјевојка знали су да отров неће директно довести до смрти и жељели су да нанесу посебно тешке болове дјевојчици.

Након убризгавања, кћерка је добила тешку инфекцију у стопалу и осип по цијелом тијелу. Жива у њеном тијелу откривена је случајно током треће операције повезане с тровањем.

Нијемци незаинтересовани за кеш кредите

Нијемци незаинтересовани за кеш кредите

Отац и његова 34-годишња дјевојка у почетку су негирали оптужбу пред судом у Хановеру, али непосредно прије краја суђења пар је признао да су заједно убризгали живу у лијево стопало и десни чланак дјевојчице прошлог јула.

Није јасно одакле су набавили течну живу.

Оптужени могу уложити жалбу на пресуду. Имена оптужених и жртве нису објављена, у складу с њемачком политиком приватности.

(Извор: Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм