Повријеђен моториста

Паук изазвао саобраћајну несрећу

  • Извор: Агенције
  • 31.10.2023. 16:12

У америчком Националном парку Долина смрти у Калифорнији десила се саобраћајна несрећа за коју је крив паук - тарантула.

"Би Би Си" преноси да је из управе парка саопштено да је швајцарски пар, који је изнајмио кампер како би њиме обишао Долину смрти, морао хитно да закочи на ауто-путу како не би згазили овог огромног паука којег су изнедана угледали испред возила.

Због наглог кочења на њихов кампер је отпозади налетио 24-годишњи Канађанин на мотору, који је повријеђен у овом инциденту.

Тарантула је прошла неповријеђена у овом судару, послије којег је побјегла назад у пустињу.


Вулићева и Којић у Сарајеву са мајицама

Вулићева и Којић у Сарајеву са мајицама "Ми знамо шта бранимо. Они не знају шта нападају“

Управа Националног парка Долина смрти објавила је на Фејсбуку да се инцидент догодио 28. октобра источно од Тауни Паса у дијелу парка који припада округу Ињо.

Наводи се да је повријеђени возач мотора превезен у болницу "Дезерт вју" у оближњем граду Парампу, али није познато у каквом је стању.

Тијело тарантуле је у просјеку дуго 13 центиметара, али овај паук има ноге дуге до 28 центиметара, што чини да дјелују огромно.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок