Portparol Kremlja

Peskov: Vratiti rusku imovinu bez postavljanja uslova

 • Izvor: Srna
 • 26.05.2023. 17:13

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da zemlje moraju odmah da odmrznu rusku imovinu inače će prekršiti pravila međunarodnog prava.

Na pitanje da prokomentariše izjave Londona da Velika Britanija neće vratiti zamrznutu imovinu Rusije dok Moskva ne pristane na obeštećenje Ukrajini, on je rekao da Velika Britanija i druge zemlje koje su oduzele rusku imovinu, treba odmah da je odmrznu, bez ikakviһ uslova.

"U suprotnom, oni krše sve norme i pravila kako svog domaćeg zakonodavstva tako i međunarodnog prava", dodao je Peskov.

List "Gardijan" objavio je juče, pozivajući se na britanske zvaničnike, da Velika Britanija neće vratiti zamrznutu državnu imovinu Rusije sve dok Moskva ne pristane da plati odštetu Ukrajini. 

Peskov za ATV: Rusija spremna da podrži Republiku Srpsku

Peskov za ATV: Rusija spremna da podrži Republiku Srpsku


Tagovi:
 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centralna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.